Woocommerce en bol_com

Automatiseer uw webshop voor bol.com en verhoog uw omzet

Bol.com is de grootste marktplaats van Nederland en België. Door uw producten ook via Bol.com te verkopen, bereikt u maandelijks ruim 10 miljoen (unieke) bezoekers. Een van de grootste voordelen van Bol.com is hun prijsmodel. Geen maandelijkse kosten, maar op basis van CPS (Cost Per Sale). Met andere woorden je betaalt pas een commissie als je een product via hun platform verkoopt.

De uitdaging van het hebben van een WooCommerce-webshop en een Bol.com-verkoopaccount is het synchroniseren van belangrijke product- en bestelinformatie. Handmatig updaten is geen optie als je het ons vraagt! Daarom gebruiken wij een Bol.com WooCommerce plugin. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken een online bedrijf te runnen met minimaal 2 verkoopkanalen. Op deze manier bespaart u geld en tijd, zodat u zich kunt concentreren op de belangrijke dingen: omzet verhogen!

Eenvoudig woocommerce producten publiceren en bewerken voor bol.com

Automatiseer uw webshop en verhoog uw omzet

Nederlandse ondersteuning

En zijn er momenten dat je ondersteuning nodig hebt? Geen probleem. Onze partner heeft Nederlandse support via telefoon, e-mail of live chat. Onze partner Woosa is al jaren actief voor de optimale synchronisatie tussen uw WooCommerce webshop en marktplaats als Bol.com en Amazon.