MDF-fotopanelen-4-maten-1-600x600

foto afdrukken op oa MDF, GLAS en leisteen

Voor het afdrukken van foto’s op bijvoorbeeld MDF, glas of leisteen gebruiken wij de Sublimatie techniek. Sublimeren is een techniek waarbij de inkt door verhitting direct een gasvormige toestand aanneemt. De inkt wordt vanuit het papier in de coating op de ondergrond gebracht. Door de ideale combinatie van hoogwaardig papier en hoge kwaliteit coating leveren wij fotopaneel van hoge kwaliteit. Een foto wordt ultra scherp weergegeven. Alleen bedoelt voor uw mooiste foto’s. 

 

Foto-afdrukken-op-leissteen-20x20cm-600x600
Foto/Logo afdrukken op leisteen

wat is sublimatie

Sublimatie is de directe faseovergang van een stof uit de vaste fase naar een gasvormige fase. Dit proces gebeurt bij een temperatuur van 160 graden celsius (of hoger), waarbij de hitte gevoelige inkt wordt ‘gebakken’ in de polyester coating van het product om ervoor te zorgen dat de sublimatie inkt impregneert. Na deze fase beschik je over een full colour opdruk met een hoogglans, helder en levendig resultaat dat ook nog eens kras- en was bestendig is.

Met sublimatie hebben we de keuze uit heel veel producten. Wij kunnen hiermee mokken, tasjes, sleutelhangers, kussenslopen, onderzetters, puzzels, flessen, muismatten, aluminium platen, fotopanelen en nog veel meer bedrukken.

Onder hoge druk en hitte wordt de inkt op een drager overgebracht. Dat geeft een uitstekend kwalitatief foto-effect en alles is haarscherp. Naast een foto kunt u ook een logo, naam of boodschap bedrukken. De meerwaarde ervan is duidelijk.